Vuorovaikutteinen tilannekuva

Podcast - Oppimisen merkitys (1min)

Osaamisen aika -podcast ruotii oppimisen merkitystä

Osaamisen käytetyt voimavarat tulisi nähdä sijoituksena tulevaisuuteen.

Kuva: Topias Dean

 

Toukokuussa 2019 aloittava Sitran Osaamisen aika -podcast paneutuu elinikäisen oppimisen kysymyksiin. Miksi se on tärkeää juuri nyt? Miten voimme mahdollistaa kaikille oppimisen läpi elämän ja mitä hyötyä siitä on?

Miten osaaminen voi kantaa juuri sinua läpi elämän?

Podcastissa avaamme Osaamisen aika -työn tuloksia, elinikäisen oppimisen tarkoitusta ja muutosnäkymiä, jotka haastavat osaamisemme juuri nyt.

Sarjan jaksoissa oppimisen ja osaamisen kannalta mielenkiintoisimmat yhteiskunnalliset toimijat ja osaamisen kehittäjät pohtivat, mitä osaamisen aika tarkoittaa Suomen, organisaatioiden ja meidän kaikkien kannalta.

Sitra vauhdittaa siirtymää elinikäisen oppimisen politiikkaan

Sitran Osaamisen aika – Elinikäisestä oppimisesta kilpailukykyä ja hyvinvointia -avainalueen tavoitteena on tukea yhteiskunnallisia toimijoita Suomessa elinikäisen oppimisen kehittämiseksi.

Kolmivuotisen projektikokonaisuuden pyrkimyksenä on vauhdittaa siirtymistä elinikäisen oppimisen politiikkaan, jossa osaamista ja työtä tarkastellaan hyvinvoinnin rakennusaineina ja osaamiseen käytetyt resurssit nähdään tuottavana investointina Suomen kilpailukykyyn.

Twitterissä voit seurata työtämme hashtagilla #osaamisenaika. Vastedes löydät alkavan podcastimme jaksot niin Sitran verkkosivuilta kuin Spotifysta ja Apple Podcasts -palvelusta.

Kuulemisiin!