Ajankohtaista

  

 • Suomen Kasvukäytävä vahvistuu kahdella vahvalla osaajalla

  11.01.2023, Hämeenlinna

  Suomen Kasvukäytävälle on valittu mukaan edunvalvontatyötä vahvistamaan Miia Antin ja viestintää hoitamaan Iida Sirviö. 

  Miia Antinilla on pitkä työura finanssialalla. Lisäksi hän on vaikuttanut yli kaksikymmentä vuotta yhteiskunnallisissa luottamustoimissa niin kunnallisella, alueellisella kuin valtakunnallisellakin tasolla. Hän on hyvin verkostoitunut yhteiskuntaan ja tuntee Kasvukäytävän edut ja haasteet hyvin omakohtaisesti. Miia asuu Hattulassa ja on pendelöinyt pääkaupunkiseudulla ja muualla Suomessa koko työuransa.

  Miia Antin toimii Suomen kasvukäytävän johtajan Jaana Villasen työparina edunvalvonnan ja verkostoyhteistyön edistämisen ja koordinoinnin parissa. Kevään keskeinen työ on Suomen Kasvukäytävän hallitusohjelmatavoitteiden edistäminen ja niiden esiin tuominen. Alueella kun on merkittävä asema koko maan tasolla sosiaalisten, ekologisten ja taloudellisten kysymysten ratkaisijana.

  Iida Sirviö on viestinnän ammattilainen, jolla on monen vuoden kokemus sisältömarkkinoinnista ja tiedottamisesta Suomessa, sekä Yhdysvalloissa. Hän on työskennellyt useiden innovatiivisten teknologia start-up yritysten parissa ja parhaillaan viimeistelee sisältöstrategian maisteriopintojaan.

  Iida Sirviö työskentelee sisältöstrategian, sisällöntuotannon ja tiedottamisen parissa läheisessä yhteistyössä Kasvukäytävän johtajan, sekä projektipäälliköiden ja koordinaattoreiden kanssa.

   

  Miia Antin

  Iida Sirviö

   

  Tehokkaan viestinnän avulla Suomen Kasvukäytävä pystyy tuomaan arvojaan ja periaatteitaan, eli innovatiivisuutta, avoimuutta, kannustavuutta ja vastuullisuutta paremmin esille. Edunvalvonta puolestaan on merkittävässä osassa vetovoimaisen kasvun ja asumisen vyöhykkeen, sekä reilun, kestävän ja innostavan tulevaisuuden rakentamisessa.

  “Olemme iloisia, kun saimme mukaan kaksi vahvaa osaajaa. Näemme Suomen kasvukäytävän tulevaisuuden todella valoisana. Ammattitaitoisten tekijöiden avulla Kasvukäytävä pystyy lisäämään vaikutustaan Suomessa, sekä kasvattamaan kiinnostavuuttaan myös kansainvälisesti" , toteaa Kasvukäytävän johtaja Jaana Villanen.

   

  Lisätiedot:

  Jaana Villanen
  Suomen Kasvukäytävän johtaja
  0500484477
  jaana.villanen@suomenkasvukaytava.fi

   

  Tagit: tiedote  suomen kasvukaytava  
    Takaisin