Ajankohtaista

  

 • Sujuvalla yhteistyöllä rakennetaan kestävän kehityksen hyvinvointikeskus Akaalle

  Akaan kaupunginhallitus hyväksyi 5. marraskuuta Akaan kaupungin ja NCC Suomi Oy:n välisen hyvinvointikeskuksen rakennuslupavaiheen konsulttisopimuksen sekä projektinjohtourakan urakkasopimuksen.

  Valmisteluvaiheessa Akaan kaupunki on kuullut kuntalaisia ja muita sidosryhmiä. Käyttäjien tarpeita ja toiveita yhteisestä hyvinvointikeskuksesta kerättiin esimerkiksi asukastilaisuuksissa ja kyselyiden avuilla. Akaan kaupungin tekninen johtaja Jaana Koota haluaa kiittää kaikkia yhteistyöhön osallistuneita.

  • Hyvinvointikeskushanke on erittäin hyvä esimerkki laaja-alaisesta, tulevat käyttäjäryhmät huomioivasta ja sujuvasta rakennushankkeen valmistelusta, suunnittelusta ja toteutuksesta. Tilat tehdään käyttäjiä ja asiakkaita varten, toteaa tekninen johtaja Jaana Koota.
  • Suunnittelussa on huomioitu eri hoivatoimintoja palveleva prosessisuunnittelu ja kestävän kehityksen mukaiset ratkaisut. Rakennuksen käyttö- ja huoltokustannukset on myös huomioitu suunnittelussa, sanoo NCC Suomi Oy:n aluejohtaja Marko Nikander,

  Lue koko artikkeli: https://www.akaa.fi/ajankohtaista/akaassa-juuri-nyt/hyvinvointikeskuksen-rakentaminen-kaynnistyy/

  Lisätietoja:
  Perusturvajohtaja Elina Anttila, puh. 040 335 4270 / elina.anttila@akaa.fi
  Tekninen johtaja Jaana Koota, puh. 040 335 3517 / jaana.koota@akaa.fi
  Aluejohtaja Marko Nikander, NCC Suomi Oy, puh. 050 323 8502 / marko.nikander@ncc.fi

  Tagit: Kehityspalvelualusta  Yhteistyö  Osallistaminen  Kehittyvät  Nauhakaupungit  Kasvukäytävä  Akaa  blogi  
    Takaisin