Tilannekuvan extranet

Suomen kasvukäytävä on avannut Extranet-palvelun, joka on kaikille avoin yhteistyö- ja verkostoitumisalusta. Kenelle tahansa on mahdollisuus luoda tunnukset alustalle ja tutustua Suomen kasvukäytävän tarjoamiin mahdollisuuksiin. Extranetissä on oma sivustonsa kasvukäytävän vuorovaikutteiselle toimintamallille sekä kasvukäytävän osaamisväylälle.

Vuorovaikutteinen toimintamalli on yhteistyömalli, joka on luoto alueiden elinvoiman kehittämiseen. Toimintamallilla alueen toimijat voivat luoda yhteisen käsityksen alueen elinvoiman tilasta ja sitouttaa toimijat työskentelemään yhdessä pitkäjänteisesti alueen myönteisen kehityksen eteen. Vuorovaikutteisen toimintamallin sivustolla on perustiedot toimintamallista ja materiaalia tilannekuvan toteuttamiseen. Luomalla tunnukset pääset osallistumaan tilannekuvan kaikille avoimiin valmennuksiin.

Osaamisväylä puolestaan kokoaa yhteen kasvukäytävän toimijoita, ja tarjoaa heille mahdollisuuden verkostoitua keskenään ja jakaa osaamistaan. Osaamisväylä on paikka, jossa kasvukäytävän toimijat jakavat tietoa koulutus-, verkostoitumis- ja yhteistyötilaisuuksista, ja jossa yhteistyö luo uusia mahdollisuuksia toimijoiden välille. Osaamisväylälle on koottu toimijoita kasvukäytävän yrityksistä ja oppilaitoksista.

Luomalla tunnukset Extranettiin pääset käyttämään molempia sivustoja. Tervetuloa kohtaamaan muita elinvoiman kehittämisestä kiinnostuneita toimijoita!

KYLLÄ, HALUAN REKISTRÖITYÄ MUKAAN