Materiaalit

YRITTÄJÄT

Kuntoutus- ja liikuntayrittäjä, lähde mukaan Kasvukäytävä liikkuu tempaukseen ja nosta toimintasi näkyvyyttä! Osallistuminen on helppoa. Hyödynnä alta löytyviä valmiita materiaaleja somessa tai tulosta esite/juliste liikkeeseesi. Tältä sivulta löytyvät materiaalit ovat kaikki vapaasti käytettävissäsi: 

Materiaalit yrityksille


YKSITYISHENKILÖT JA ORGANISAATIOT

Haluatko osoittaa tukesi oman paikkakuntasi kuntoutus- ja liikuntayrityksille ja levittää liikkumisen ja hyvinvoinnin ilosanomaa? Yksityishenkilönä voit kantaa kortesi kekoon tutustumalla paikallisten yritysten toimintaan tai kuljettamalla viestikapulaa paikkakunnalta toiselle kuntanne päivän aikana.

Haluatko haastaa mukaan myös työpaikkasi, oppilaitoksesi tai muun organisaation? Voit korostaa liikkumisen ja hyvinvoinnin merkitystä järjestämällä esimerkiksi kävelykokouksen, tai järjestämällä esimerkiksi taukojumppaa tai muuta hyvinvointia edistävää toimintaa.


Materiaalit yksityishenkilöille tai organisaatioille

 

Somemateriaalit yrityksille

Somemateriaalien avulla kerrot, että olet mukana tempauksessa, kannustat samalla seuraajiasi vierailemaan liikkeessäsi ja luot uusille asiakkaille mahdollisuuden löytää sinun palvelusi.
Facebook, Instagram, LinkedIn & Twitter -kuvat (kuvasuhde 1:1)

Neliön muotoiset kuvat sopivat mainiosti esim. Facebookiin, Linkediniin ja Instagramiin. 

Lataa kuva
 

Millainen teksti somekuvan yhteyteen? Alla esimerkki tekstistä, jota voit hyödyntää julkaisuissasi. Muokkaa tekstiä tarvittaessa juuri sinulle sopiviksi. Muista laittaa mukaan aukioloaikasi ja kertoa halutessasi lisää palveluistasi ja mahdollisista tarjouksistasi.

”Olemme mukana Suomen kasvukäytävä liikkuu tempauksessa! Tempauksen aikana liikutaan lihasvoimin Seinäjoelta Helsinkiin, pysähtyen päiväksi kullekin Suomen kasvukäytävän paikkakunnalle tutustumaan paikallisten liikunta ja kuntoutus-alan yrittäjien toimintaan. Tervetuloa siis *Kunnan tai Kaupungin nimi* päivänä ‘päivämäärä* tutustumaan toimintaamme. (Lisätiedot toiminnasta:  Aika, Osoite, Toiminnan kuvaus). Pidetään yhdessä *Kunnan tai Kaupungin nimi* hyvinvoivana ja elinvoimaisena!  #kasvukäytäväliikkuu


Facebook & Instagram Stories -kuvat ja videot (kuvasuhde 9:16)

Seuraavat kuvat sopivat hyvin Facebookin tai Instagramin tarina-toimintoon, sekä TikTokiin.

Lataa kuva
 

Lataa video

Facebook-kansikuva (kuvakoko 851 x 315 px)

Halutessasi voit nostaa tempausta vieläkin enemmän esille somessa, lisäämällä seuraavan kuvan Facebook-profiilisi kansikuvaksi.

Lataa kuva

 

Suomen kasvukäytävä liikkuu- logo

Lataa logo

 

Printtimateriaalit

Tulosta liikkeeseesi oheisia julisteita ja -esitteitä kertoaksesi asiakkaillesi ja ohikulkijoille, että olet mukana tempauksessa. Samalla kannustat heitä tutustumaan palveluihisi. Lataa PDF-tiedostot omalle tietokoneellesi ja tulosta tiedostot. 

Lataa esite


Somemateriaalit yksityishenkilöille ja organisaatioille

Tue oman paikkakuntasi yrityksiä ja palveluita somekanavissasi seuraavien materiaalien avulla. Tallenna kuvat itsellesi ja jaa omissa kanavissa käyttäen #kasvukäytäväliikkuu hashtagiä.
Facebook, Instagram, LinkedIn ja Twitter -kuvat (kuvasuhde 1:1)

Kerro seuraajillesi miten sinä tai organisaationne aikoo osallistua tempaukseen. Neliönmuotoiset kuvat sopivat hyvin Facebookiin, Instagramiin ja LinkedIniin.

Lataa kuva
 

Lataa kuva
 

Millainen teksti somekuvan yhteyteen? Alla esimerkki tekstistä, jota voit hyödyntää julkaisuissasi. Muokkaa tekstiä juuri teille sopivaksi.

”Meille *organisaation nimi* hyvinvointi ja liikkuminen on tärkeää, koska *Syy miksi se on teille tärkeää*. Siksi olemme mukana Suomen kasvukäytävä liikkuu tempauksessa, jossa liikutaan lihasvoimin Seinäjoelta Helsinkiin. Tempaus haastaa matkalta kaikki kasvukäytävän paikkakunnat mukaan viemään liikkumisen ja hyvinvoinnin tärkeää viestiä. Me osallistumme hyvinvoinnin edistämiseen *kerro tässä tavastanne osallistua mukaan*! #kasvukäytäväliikkuu


Stories -kuvat ja videot  (kuvasuhde 9:16) Instagramiin, Facebookiin ja TikTokiin
 

Lataa kuva
 

Lataa kuva

Lataa video

Facebook-kansikuva (kuvakoko 851 x 315 px)
Halutessasi voit nostaa tempausta vieläkin enemmän esille somessa, lisäämällä seuraavan kuvan Facebook-profiilisi kansikuvaksi.
 

Lataa kuva

 

Suomen kasvukäytävä liikkuu- logo

Lataa logo

 

Printtimateriaalit

Tulosta organisaationne seinälle juliste tiedottaaksesi, että olette mukana tempauksessa ja innostaaksesi ihmisiä mukaan.

Lataa esite

Eikö toivomaasi materiaalia löydy? Tai kaipaatko lisäohjeistusta niiden käyttöön? Ole rohkeasti yhteydessä iida.sirvio@suomenkasvukaytava.fi.