Suomen Kasvukäytävä

Maan suurin yhtenäinen työssäkäynti- ja talousalue, joka toimii aitona innovaatio- ja kehittämisalustana älykkäille ihmisten, tavaroiden, palveluiden sekä osaamisen liikkumisratkaisuille.

Suomen kasvukäytävä on Helsingistä Seinäjoelle ulottuva aluekehittämisen yhteistyöverkosto, joka on muodostettu vuonna 2013 edistämään kasvukäytävän kehittämistyötä. Yhteiskehittäminen on verkoston perustamisesta saakka tehty yhdessä kuntien, kaupunkien, yrityksien sekä koulutus- että tutkimustoimijoiden kanssa.

 • Kasvukäytävä on osa globaalia verkostoa.
  "Suomen kasvukäytävä on maan suurin työssäkäyntialue ja Suomen kilpailukykyisen kasvun moottori. Se on kansainvälisesti kiinnostava ja sen toiminta perustuu vahvaan ekosysteemimäiseen yhteistyöhön ja arvopohjaiseen tekemiseen." Jaana Villanen Su..
  Lue lisää
 • Kasvukäytävä näkyy ja kuuluu yhteistyönä
  "Suomen Kasvukäytävällä on vahva potentiaali rakentua kansallisesti sekä kansainvälisesti vahvaksi elinvoimatoimijaksi. Verkostomme on monipuolinen ja sitoutunut kunnianhimoisiin tavoitteisiimme. Yhdessä tekemällä onnistumme" Launo Haapamäki Ohj..
  Lue lisää
 • Kasvukäytävä on mahdollisuus
  "Suomen Kasvukäytävä on asumisen, yrittämisen, työntekemisen ja liikkumisen yhdessä tekemisen mahdollisuus Suomen elinvoimaisuuden kasvun edistämiseen." Markku Rimpelä Ohjausryhmän puheenjohtaja
  Lue lisää
 • Kasvukäytävällä toimitaan yhdessä
  Menestyksellinen tulevaisuus luodaan tämän päivän ylialueellisissa yhteistyöverkostoissa. Kasvukäytävällä tämä lähtökohta on tunnistettu ja siten sen eri verkostoissa luodaan vetovoimaa ja kilpailukykyä niin Kasvukäytävälle kuin koko Suomeen. Nin..
  Lue lisää

Ajankohtaiset uutiset

Lue kaikki

 Olen yksityishenkilö
 Olen yrityksen edustaja
 Olen organisaation edustaja