Henkilöesittelyt

  

 • Jaana Villanen

  Jaana Villanen on Suomen kasvukäytävän johtaja.

  Jaana on vetovastuussa kasvukäytävän kehittämisestä kokonaisvaltaisesti ja hänen tavoitteenaan on valtaväylän rakentaminen kansainvälisesti kiinnostavaksi ja kilpailukykyiseksi. Jaana on toiminut vanhempana neuvonantajana sekä Sitrassa että useille kymmenille yrityksille. Jaana on tehnyt työuransa pääosin yrittäjänä perustaen ensimmäisen yrityksen vuonna 1992 ja toimien sen jälkeen useissa eri yrityksissä osakkaana ja hallituksen puheenjohtajana. Hän on ollut projektivastaavana, konsultoinut ja valmentanut satoja yrityksiä liiketoiminnassa ja arvopohjaisessa kehittämisessä. Jaanan hyppysistä on myös luotu arvopohjainen #Valuetrainer-valmennuskonsepti, jonka avulla yrityksiä voidaan kehittää arvopohjaiseen ja vastuulliseen liiketoimintaan.

  "Koen, että laaja kokemukseni erilaisista tehtävistä koituu Suomen kasvukäytävän eduksi, koska tehtävä on sekä tärkeä että laaja, ja vaatii kokonaisvaltaista näkemystä ja otetta kehittyäkseen."

  Jaanan motto on:
  "Tee se muutos, jonka haluat maailmassa nähdä"

  Jaana Villanen on koulutukseltaan erikoisjuristi (HTM), ammatillinen pedagogi AmO, NTM, tuotekehittäjä, LCF Life Coach®, Value Trainer® ja palvelumuotoilija. Hän on loputtoman utelias opiskelija, joka haluaa alati oppia uutta ja kehittää omaa toimintaansa kyetäkseen siten auttamaan muita myös siinä. Parhaillaan hän opiskelee tulevaisuusohjausta Turun yliopistossa.

    Takaisin