Ajankohtaista

  

 • Vuorovaikutteisen tilannekuvan Extranet avattu!

  07.11.2022, Hämeenlinna

  Haluatko auttaa oman alueesi kehittämistä? Mietitkö miten kuntasi elinvoimaa voisi edistää?

  Esimerkiksi näihin kysymyksiin antaa vastauksia Suomen kasvukäytävän Tilannekuvan extranet. Juuri avattu extranet antaa välineitä siihen, miten alueen toimijat voivat yhdessä lähteä edistämään alueensa ja sen yritysten elinvoimaa ja toimintaedellytyksiä. Extranet on osa Sitran rahoittamaa hanketta, joka avulla levitetään ja kehitetään Alueiden Osaamisen aika -hankkeessa tuotettua Vuorovaikutteisen tilannekuvan toimintamallia.

  Extranet tarjoaa keskusteluareenan kaikille aluekehittämisestä kiinnostuneille toimijoilleen. Extranet on rakennettu tukemaan yhteiskehittämistä, hyvien käytänteiden jakoa. Sieltä löytyy kaikki tilannekuvatyössä tarvittavat materiaalit.

  Mukaan pääset kirjautumalla käyttäjäksi osoitteessa https://skk.opicloud.fi/. Kirjautuminen vaaditaan mm. viestinnällisistä syistä, jotta pystymme kontaktoida asiasta kiinnostuneet tahot ja viestiä heille jatkossa vaivattomasti. Extranettiin pääset kirjautumaan myös Kasvukäytävän nettisivujen kautta osoitteessa https://suomenkasvukaytava.fi/

  ”Hanketta aloittaessa annoimme lupauksen avoimuudesta rahoittajanamme toimivalle Sitralle. Avoimuus on myös Kasvukäytävän omassa strategiassa edelläkävijänä ja koko Suomen kasvun dynamona”, kertoo Suomen Kasvukäytävän johtava Jaana Villanen.

  ”Jaamme toimintamallin välineitä ja materiaaleja, hyviä käytänteitä ja sparraamme yleisissä sparraustilaisuuksissa alueita eri puolilta Suomea”, Villanen lisää.

  Sparraustilaisuudet alkavat! Ensimmäinen perehdytys järjestetään torstaina 24.11.2022 kello 9-10. Sen tavoitteena on antaa yleiskuva vuorovaikutteisen tilannekuvan toimintamallista.

  Työskentelyssä on tukena Tilannekuvan verkosto: 15 aluetta, jotka ovat jo tehneet tilannekuvan – niillä kullakin alueella yhteyshenkilöt, jotka jakavat hankkeen tuloksia ja oppeja alueellaan sekä viestivät esimerkiksi sparraustilaisuuksista.

  Haluamme tarjota erilaisille alueille mahdollisuuden ratkaista itse omia ongelmiaan. Tavoitteenamme on koko ajan miettiä, miten voimme tuoda lisäarvoa alueiden toimijoille, kuvaa projektipäällikkö Tapio Huttula.

  Lisätietoja:

   

  Tapio Huttula
  Projektipäällikkö
  040 5637 944
  tapio.huttula@suomenkasvukaytava.fi

   

  Anna Kirjavainen
  Verkostokehittäjä
  050 344 6473
  anna.kirjavainen@suomenkasvukaytava.fi

   

  Tagit: tiedote  
    Takaisin