Ajankohtaista

  

 • Lisää ammattilaisia Suomen kasvukäytävälle

  Suomen itsenäisyyden juhlarahasto (Sitra) ja Suomen kasvukäytävä sopivat aikaisemmin tänä vuonna osaamisen kehittämiseen ja levittämiseen tähtäävän Vuorovaikutteinen tilannekuva - toimintamallin jatkokehityksestä kasvukäytäväverkoston kautta. Toimintamalli vahvistaa muun muassa yritysten, oppilaitosten ja julkisten organisaatioiden, kuten kuntien välistä yhteistyötä elinvoiman kehittämisessä. Mallin avulla toimijat löytävät itselleen sopivia ratkaisuja uudistaa osaamistaan ja kyvykkyyksiään menestysedellytystensä vahvistamiseksi.

  Suomen kasvukäytävä on valinnut kaksi uutta asiantuntijaa vastaamaan puolitoistavuotisen projektin kehittämisestä ja jalkautuksesta. Projektipäälliköksi on valittu filosofian tohtori Tapio Huttula. Huttulalla on laaja ja monipuolinen kokemus osaamisen ja työelämän kehittämisen sekä aluekehityksen eri tehtävistä sekä erilaisten verkostojen johtamisesta. Huttula on aiemmin toiminut mm. Humanistisen ammattikorkeakoulun rehtorina sekä Korkeakoulujen arviointineuvoston pääsihteerinä. Huttulan työtehtäviin kuuluu hankkeen kokonaisvaltainen vetovastuu sekä laajaalainen vaikuttamistyö. Hän aloittaa tehtävässään elokuun alussa.

  Projektikoordinaattoriksi on valittu hallintotieteiden maisteri Tiina Pitkänen. Yhteiskunnallisiin kysymyksiin uteliaasti suhtautuva Pitkänen on opiskellut ympäristöpolitiikkaa ja aluetiedettä. Erityisenä mielenkiinnon kohteena on kestävän kehityksen mukainen aluekehittäminen sekä vihreä siirtymä. Pitkänen tekee myös someviestintää ja tapahtumia. Hän aloittaa projektikoordinaattorin tehtävässä heinäkuun alussa.

  ”Olemme äärimmäisen iloisia, että olemme saaneet mukaan joukkoomme nämä kaksi vahvaa ammattilaista. Uskon, että heidän osaamisellaan kasvukäytävän toiminta sekä rooli edelläkävijäalueena vahvistuvat entisestään”, toteaa Suomen kasvukäytävän johtaja Jaana Villanen.

  Jaana Villanen, Suomen kasvukäytävän johtaja
  +358 500 484477, jaana.villanen@suomenkasvukaytava.fi

  Tagit: blogi  
    Takaisin