Ajankohtaista

  

 • Akaa on Suomen hunajapääkaupunki

  Alueella asuu 20 miljoonaa mehiläistä ja toimii 40 kaupunkimehiläistarhaa

  Suomen kasvukäytävän yhteistyöverkosto nostaa valtaväylän ainutkertaisia alueita kuukausittain esiin ns. aluevideolla, missä avataan paikkakunnan yrittämistä, osaamisen kehittämistä ja alueen vetovoimatekijöitä. Heinäkuussa vuorossa on Akaa ja aluevideolla läpikäydään eri näkökulmista kotikaupungin sijainnin ja hengen merkitystä.

  ”Akaassa on aikaa elää”, linjaa alueen slogan. ”Tämä tarkoittaa monipuolista asumisen vaihtoehtojen tarjontaa, joiden kustannustaso on kuitenkin kohtuullisen alhainen”, toteaa Akaan kaupunginjohtaja Antti Peltola.

  Erinomaisen sijainnin ja toimivien kulkuyhteyksien lisäksi Akaassa on erinomaiset mahdollisuudet yrittää. ”Olemme Akaassa tehneet määrätietoisesti töitä kasvun edistämiseksi ja yritysten alueelle houkuttelemiseksi. Alueen elinkeinopalvelut ovat antaneet 24 tunnin palvelulupauksen yrityksille, jolla taataan, että yrittäjän asioihin ja ongelmiin tartutaan pikaisesti”, avartaa Peltola. Akaassa onkin pitkät perinteet teollisessa toiminnassa, mm. metalliteollisuudessa ja puuteollisuuden saralla. Akaan nettolisäys on yli 100 yritystä vuodessa.

  Antti Peltolan lisäksi Suomen kasvukäytävän julkaisemalla aluevideolla ääneen pääsee kaupunkikehitysjohtaja Lasse Silvan, tuotespesialisti Tanja Salminen, asiakaspalvelupäällikkö Anni Asumaa, toimitusjohtaja Mats Jungar ja toimitusjohtaja Elina Yrjönen. Videolla esiintyvät kertovat näkemyksensä Akaassa olevista asumisen, liikkumisen, osaamisen kehittämiseen ja yritysten toimintaedellytyksien mahdollisuuksista omalla äänellään.

  Akaan video löytyy Suomen kasvukäytävän verkkosivujen etusivulta ja se on vapaasti käytettävissä.

  Lisätietoja antaa: Suomen kasvukäytävän johtaja Jaana Villanen p.0500 484477

  Tagit: blogi  
    Takaisin